27.5 C
Athens

Μαρτίνς: Κινούμαστε για ακόμα έναν ακραίο, καλώς να έρθει όποιος παίκτης ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ωστόσο όπως υποστήριξε, η ομάδα του έπρεπε να πανηγυρίσει τη νίκη στην Μπρατισλάβα (2-2) απέναντι στη Σλόβαν.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Πορτογάλος τόνισε πως η ομάδα του κινείται για ακόμα έναν ακραίο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Απ’ τη στιγμή που αποκλειστήκαμε απ’ το Champions League, θέλαμε να προκριθούμε στο Europa League. Όσον αφορά τη σημερινό αποτέλεσμα απ’ τη στιγμή που είχαμε τις συνθήκες με τον παίκτη παραπάνω παραπάνω, έπρεπε να νικήσουμε. Δεν θα έπρεπε να δίνουμε ζωή και ανάσα στον αντίπαλο, με το να ισοφαριζόμαστε κάθε φορά που σκοράραμε»

Για τον Ονιεκούρου και τον Ρόνι Λόπες: «Είμαι ικανοποιημένος και όλοι γνωρίζουν ότι είναι λίγο πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Έχουμε πάρει το ρίσκο, ώστε να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλοι ξέρουν ότι χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια για να ενσωματωθούν».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά απ’ τα τρία προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε»

Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και εξαιρετικούς παίκτες. Μέχρι το τέλος του κινούμαστε για ακόμη έναν ακραίο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και αν πρόκειται να έρθει κάποιος παίκτης που θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας, καλώς να έρθει. Αλλιώς δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς