21.8 C
Athens

Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα: Μετά το 2023 θα κάνω διάλειμμα – Θέλω να δουλέψω σε Εθνική ομάδα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι έως τις 30 Ιουνίου του 2023 και στη συνέχεια θα κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε αυτήν την αποκάλυψη, τονίζοντας πως μετά την επταετία που θα συμπληρώσει στον αγγλικό σύλλογο θέλει να κάνει τον απολογισμό του και να αναζητήσει μία άλλη πρόκληση, σε μία Εθνική ομάδα! Μάλιστα, παραδεχθηκε πως θέλει να ζήσει την εμπειρία ενός Κόπα Αμέρικα!

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Μετά επτά χρόνια στη Σίτι, πιστεύω πως θα κάνω ένα διάλειμμα. Θα σταματήσω για λίγο, θα κάνω έναν απολογισμό και θα αναλογιστώ ξανά τις φιλοδοξίες μου. Σε αυτήν τη διαδικασία, θα ήθελα να εργαστώ σε μία Εθνική ομάδα. Από τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη… Θα ήθελα να πάω σε ένα Κόπα Αμέρικα. Θέλω μία τέτοια εμπειρία. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα για μένα. Πάντα λέω πως όποιος δεν είναι χαρούμενος, μπορεί να φεύγει. Αν δεν θέλεις να παλέψεις για ένα μέρος, καλύτερα να ψάχνεις αλλού την ευτυχία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς