19.1 C
Athens

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με… άρωμα ΝΒΑ!

Μετά την απόκτηση του NBAερ, Θον Μέικερ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε δύο ακόμα παίκτες κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (25/8) με θητεία στο ΝΒΑ. Τους Σον Κιλπάτρικ και Άντονι Μπένετ.

https://athlosnews.gr/sti-chapoel-ierousalim-o-thon-meiker/

Ο Κιλπάτρικ, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού (2019) και έχει θητεία στο ΝΒΑ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντένβερ Νάγκετς, Μπρούκλιν Νετς, Μιλγουόκι Μπακς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Σικάγο Μπουλς), την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε αρχικά στην Τουρκία και την Τόφας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ισπανία και την Γκραν Κανάρια.

Ο 31χρονος (6/1/1990) Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, σε 16 ματς στη Liga Endesa, είχε κατά μέσο όρο 11.9 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ, ενώ στο Eurocup μέτρησε αντίστοιχα 7.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Όσο για τον Μπένετ; Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ, άλλοτε νούμερο «1» του ντραφτ του 2013 στο ΝΒΑ (επιλέχθηκε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς), επιστρέφει ξανά στην Ευρώπη μετά τη θητεία που είχε στη Φενέρμπαχτσε (2017) και προσπαθεί να βάλει ξανά την καριέρα του στις… ράγες.

Ο 28χρονος (14/3/1993) άσος έχει να αγωνιστεί από τη σεζόν 2018/19, όταν και φορούσε τη φανέλα της θυγατρικής ομάδας των Λος Άντζελες Κλίπερς, στην G League (Agua Caliente Clippers). Έκτοτε και μέχρι σήμερα, ήταν χωρίς ομάδα!

Η ενημέρωση της Χάποελ στο Twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς