18.9 C
Athens

Βάις: Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ποιότητα – Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό θαύμα

Ο Βλάντιμιρ Βάις τόνισε πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας αναζητά ένα μικρό θαύμα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (26/8, 21:45), μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο προπονητής της Σλόβαν παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Τετάρτης (25/8), και εστίασε στην ποιότητα των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από την ομάδα του.

Ο Βάις μίλησε για:

Το τι προσδοκά από τον επαναληπτικό: «Ο αγώνας είναι δύσκολος μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερη και πιο υψηλή από την ποιότητα της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ένα μικρό θαύμα για αύριο».

Τι θα ζητήσει από τους παίκτες του: «Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε έως το 30′, θα είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα μας. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπωσδήποτε καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και την έχουν εκθειάσει πολλές φορές».

Το αν έχουν κάποιο επιπλέον κίνητρο: «Σίγουρα θα παίξουμε για το σήμα και την ιστορία του συλλόγου».

Την εικόνα της Σλόβαν στο πρώτο ματς: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο πρώτο ματς και αναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη για την τακτική που ακολουθήσαμε και το αποτέλεσμα που φέραμε στην Ελλάδα».

Την κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε κάποιους τραυματίες και έχουμε μείνει με λίγους παίκτες».

Τους παίκτες της Σλόβεν εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Άντριαν Χόβαν, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεχτήκαμε τρία γκολ στην Ελλάδα από στατικές φάσεις και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια λάθη. Πάντως, είναι τόσο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός και δεν πρέπει να κάνουμε ξανά τέτοια λάθη γιατί θα τα εκμεταλλευτεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς