19.7 C
Athens

Συγκινεί το ζεύγος Γουίλτζερ: Το μωρό μας είναι πολεμίστρια

Ο Κάιλ Γουίλτζερ και η σύζυγός του μοιράστηκαν στα social media την περιπέτεια υγείας που πέρασε η μόλις τριών μηνών κόρη τους, Άρια, η οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία λεπτή επέμβαση στο νεφρό.

Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017/18, έστειλε μήνυμα ζωής μέσα από το Instagram, αποκαλύπτοντας την περιπέτρια της κόρης του, Άρια. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του 29χρονου άσου, διαπιστώθηκε μέσα από τον υπέρηχο πως έχει υπερμέγεθες νεφρό και κατέστη αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση αμέσως μετά τη γέννησή της.

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και το μόλις τριών μηνών κοριτσάκι πήρε προ ημερών εξιτήριο και ακολούθησε τον πατέρα της στην Τενερίφη, όπου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Γουίλτζερ έγραψε στο Instagram: «Το μωρό μας ήταν πολεμίστρια. Το κρατήσαμε ανάμεσά μας για έναν μήνα, αλλά είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά και είχαμε εξαιρετικούς γιατρούς. Προσεύχομαι και για τους άλλους γονείς που αντιμετωπίζουν ανάλογα θέματα. Δεν είναι ποτέ εύκολο μία τέτοια περιπέτεια να αφορά στο παιδί σου. Ευτυχώς, η κόρη μας είναι καλά και υγιής».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyle Wiltjer (@kwiltj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charday Wiltjer (@chardayhunt)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς