16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Τικίνιο στη Σλοβακία

Ο Τικίνιο Σοάρες ακολούθησε την ερυθρόλευκη αποστολή στην Μπρατισλάβα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Σλόβαν

Με τον Τικίνιο Σοάρες να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για τη Σλοβακία, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (26/8, 21:45), στο πλαίσιο των play-off του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι αναχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8) για τη Σλοβακία και ο Τικίνιο Σοάρες ακολούθησε την ομάδα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό ώμο, που είχε αποκομίσει στην αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Παράλληλα, έχει εκτίσει την ευρωπαϊκή τιμωρία των τριών αγωνιστικών και είναι διαθέσιμος. Περισσότερο, όμως, ταξιδεύει για ψυχολογικούς λόγους και να πάρει… γεύση από την ατμόσφαιρα ενός επίσημου αγώνα. Πάντως, δεν αποκλείεται να παίξει για κάποια αγωνιστικά λεπτά, αν οι συνθήκες της ρεβάνς το επιτρέψουν.

Μαζί με την ομάδα βρίσκεται και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν (19/8, 3-0), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τέλος, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας, Ρόνι Λόπες.

Δείτε πλάνα του Olympiacos TV από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (25/8), στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς