20.4 C
Athens

Ο ασταμάτητος Τζόλης έλαμψε με δύο γκολ και δύο ασίστ στο ντεμπούτο του με τη Νόριτς! (vid)

Χθες ο Ντάνιελ Φάρκε δήλωσε ότι ο Τζόλης μπορεί να κοστίζει 100 εκ. λίρες αν κάνει τα βήματα που πρέπει και απόψε ο Έλληνας άσος έκανε ένα τεράστιο... άλμα προκειμένου να δικαιώσει τον προπονητή του

Πριν από σχεδόν 24 ώρες ο Ντάνιελ Φάρκε έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Τζόλη σε δηλώσεις του στηρίζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση-επένδυση που έκανε η Νόριτς και ξόδεψε σχεδόν 13.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τον ΠΑΟΚ.

Το wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε το βράδυ της Τρίτης (24/8) το ντεμπούτο του με τα Καναρίνια στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ για το Καραμπάο Καπ. Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί και δεν αναφερόμαστε στην ευρεία νίκη με 6-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε δύο τέρματα (έφτασε μια ανάσα από το χατ τρικ!) και μοίρασε δύο ασίστ σε συμπαίκτες του, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού ακόμα και στο ματς με τη Λέστερ εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο.

Ο 19χρονος επιθετικός ξεκίνησε στο αριστερό άκρο και μόλις στο 12′ άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη προσπάθεια μετά την μπαλιά του ΜακΛίν, ενώ στη συνέχεια ο μέσος της Νόριτς έκανε το 2-0, πριν ακολουθήσει η ασίστ του Τζόλη στον Ρουπ για το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

 

Στο 49′ ο Σάρτζεντ έκανε το 4-0 και ο Τζόλης ανέλαβε δράση και μέσα σε εννέα λεπτά πέτυχε ξανά γκολ και μοίρασε ασίστ στον Σάρτζεντ (75′) για να διαμορφωθεί το 6-0 και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ να γνωρίσει την αποθέωση.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του στο αριστερό άκρο της άμυνας έκανε ο νεοαποκτηθείς Μπράντον Γουίλιαμς, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να περνά αλλαγή στην αναμέτρηση στο 76ο λεπτό.

Νόριτς (Φάρκε): Γκαν, Μουμπά, Ομομπαμίντελε, Τσίμερμαν, Μπράντον Γουίλιαμς (76′ Γιαννούλης), Ρουπ (77′ Ίντα), Σέρενσεν, ΜακΛίν (71′ Γκίλμουρ), Ντόουελ, Σάρτζεντ, Τζόλης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς