19.7 C
Athens

Επίσημο: Με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου!

Είναι, πλέον, οριστικό! Οι εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και όχι δια ζώσης, όπως επιθυμούσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Την Τρίτη (24/8), η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ απέστειλε το σχετικό έγγραφο προς όλες τις Αθλητικές και Τοπικές Επιτροπές και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η ηλεκτρονική ψηφοφορία της 12ης Σεπτεμβρίου του 2021. Συγκεκριμένα, ενημερώνει πως οι εκλογές της ΕΟΚ θα γίνουν με την πλατφόρμα «Ζεύς», που είχε χρησιμοποιηθεί και στις εκλογές άλλων Ομοσπονδιών.

Η αρχική επιθυμία του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν η πραγματοποίηση των εκλογών με φυσική παρουσία και σε μία Γενική Συνέλευση που θα γίνει σε έναν μεγάλο χώρο όπως το ΟΑΚΑ (!), αλλά λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού η επιθυμία του δεν θα πάρει σάρκα και οστά.

Έτσι, οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά και όχι δια ζώσης, ενώ το ελληνικό μπάσκετ αναμένεται να έχει οριστικά νέα διοίκηση. Οι τρεις υποψηφιότητες είναι αυτές των Παναγιώτη Φασούλα, Βαγγέλη Λιόλιου και Άγγελου Παπανικολάου.

Ιδού το έγγραφο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς