22.8 C
Athens

«Σύγκρουση των Μανωλά και Ραϊόλα με τον Ντε Λαουρέντις»

Η «Corriere dello Sport» συνεχίζει το ρεπορτάζ στο σίριαλ Μανωλά, αποκαλύπτοντας ρήξη στις σχέσεις του προέδρου της Νάπολι με τον μάνατζερ του διεθνή άσου, Μίνο Ραϊόλα

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» ασχολείται για μία ακόμα ημέρα με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά!

Μάλιστα, σε σημερινό (24/8) δημοσίευμά της, αποκαλύπτει πως ο Έλληνας στόπερ και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ήρθαν σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμα η «χρυσή» τομή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού και η επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους.

Μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Υπήρξε μία πολύ έντονη συζήτηση μεταξύ της Νάπολι, του Μανωλά και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο λόγος της σύγκρουσης συνδέεται με την αποτυχία, τουλάχιστον προς το παρόν, να πουληθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του. Ο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει το διεθνή αμυντικό να φύγει, ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς