23.4 C
Athens

Ο Γκάλης λέει «ναι» στην πρόταση Φασούλα για επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ!

Ο Νίκος Γκάλης ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, καθώς θέλει να βοηθήσει στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ!

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, ανακοίνωσε πως αποδέχεται την τιμητική, όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

https://athlosnews.gr/eok-o-fasoulas-proteine-ston-gkali-to-axioma-tou-epitimou-proedrou/

Αχτίδα φωτός στο ταλαιπωρημένο ελληνικό μπάσκετ! Ο Νίκος Γκάλης ανακοίνωσε μέσω Twitter πως αποδέχεται την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα προκειμένου να γίνει επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, εφόσον ο παλαίμαχος Έλληνας σέντερ εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο βετεράνος Έλληνας γκαρντ τόνισε πως θέλει να συνεισφέρει στην αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει κοινό όραμα με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ και παλαιό του συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα, Παναγιώτη Φασούλα.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Γκάλη:

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ.

Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’ αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς