16.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Ιβάν Σαββίδης και καταλήγει στη Nova

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τη Nova προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρει τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν 2021/22.

Οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν πως οι Ασπρόμαυροι θα παραμείνουν στα κανάλια Novasports και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, στο φύλλο της Τρίτης (24/8), ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει βγει μπροστά, αναλαμβάνοντας πλήρως την υπόθεση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ και η συνδρομητική πλατφόρμα Nova βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τα επόμενα ένα συν ένα χρόνια έναντι του ποσού των εννέα εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους. Μάλιστα, η ανακοίνωση αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, τα μπόνους που θα συμπεριληφθούν στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν (2020/21), όπου ο ΠΑΟΚ εισέπραξε (από το τηλεοπτικό του συμβόλαιο) ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ένα εκατομμύριο ευρώ για τη 2η θέση στη Super League.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς