22.4 C
Athens

Ντοναρούμα: Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός με τον Νάβας, ήρθα στην Παρί για να παίζω

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα, αφού κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας, άφησε τη Μίλαν μετά από μία γεμάτη εξαετία και πλέον δηλώνει έτοιμος να υπερβεί τον εαυτό του προκειμένου να κερδίσει τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, μπροστά από τον Κέιλορ Νάβας.

Ο Ιταλός κίπερ δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα 4 πρώτα ματς της σεζόν στην Ligue 1, αφού ο 34χρονος Κοσταρικανός έχει γνωρίζει καλύτερα την αμυντική γραμμή των Παριζιάνων και προς το παρόν αποτελεί τη βασική επιλογή του Ποτσετίνο.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με αυτό το θέμα, ο Ντοναρούμα ξεκαθάρισε πως δεν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός, καθώς πήγε στην Παρί για να ανέβει επίπεδο και να δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός κίπερ: «Ήρθα στην Παρί για να παίξω. Ο ανταγωνισμός δεν με φοβίζει. Ο Κέιλορ (σ.σ. Νάβας) είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Ο ανταγωνισμός θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Νάβας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον σέβομαι, είμαστε φίλοι και δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ μας».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς