19 C
Athens

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Τσέλιος από τον Απόλλωνα

Ο Γιώργος Τσέλιος θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις επιλογές που έγιναν στο θέμα προπονητή και μεταγραφών και γι αυτό ο Μονεμβασιώτης τον απομάκρυνε από τον Απόλλωνα

Άνω κάτω έχει γίνει ο Απόλλων Σμύρνης, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Όπως, εδώ και μέρες, έχει αποκαλύψει το FWS.GR, η ομάδα της Ριζούπολης είναι ένα «καζάνι που βράζει». Ο Μονεμβασιώτης είναι εκνευρισμένος από τις επιλογές που έκαναν  οι συνεργάτες του τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και στις μεταγραφικές επιλογές.

Ο πρώτος που «πλήρωσε το μάρμαρο» είναι ο Γιώργος Τσέλιος που αποτελεί παρελθόν από σήμερα το μεσημέρι. Ο Μονεμβασιώτης ειδοποίησε τον, πρώην πλέον, στενό συνεργάτη του ότι σταματάει η συνεργασία τους. Ο Τσέλιος που είχε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή μέχρι πριν λίγες μέρες, όταν «καπελώθηκε» από τον Γιάννη Κόντη, θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις κακές επιλογές που έγιναν σε όλα τα επίπεδα και γι αυτό επήλθε το διαζύγιο.

Ήταν φανερό ότι το δίπολο με τους δύο μάνατζερ στην ομάδα (Κόντης – Τσέλιος) δεν μπορούσε να λειτουργήσει και ένας από τους δύο έπρεπε να φύγει. Αυτός που την πλήρωσε τελικά ήταν ο Γιώργος Τσέλιος.

Για όσους γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα θεωρούν σίγουρο ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς