16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Oι Κεντρικές Σχολές ανοίγουν τις πύλες τους

Την επόμενη Τετάρτη (1/9) οι Κεντρικές Σχολές της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια ανοίγουν τις πύλες τους και ετοιμάζονται να υποδεχθούν περισσότερα από 500 παιδιά, που ξεκινούν την πορεία τους προς το όνειρο!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Όλα έτοιμα για τις Κεντρικές Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια που ξεκινούν την Τετάρτη 1/9.

Προτεραιότητα όλων στον Ολυμπιακό παραμένει η προστασία της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους απέναντι στον covid-19 και έτσι όλες οι λειτουργίες και το πρόγραμμα των σχολών είναι προσαρμοσμένες στα μέτρα που ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Οι κεντρικές μας σχολές σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια αποτελούν κάθε χρόνο προορισμό για περισσότερα από 500 παιδιά τα οποία ξεκινούν την πορεία προς το όνειρο, μαθαίνοντας την αξία της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού και της εκγύμνασης επιβλεπόμενης από ειδικούς.

Από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, για τις Σχολές Ρέντη και Καραϊσκάκη, θα λειτουργήσουν τμήματα γεννηθέντων από το 2006 έως το 2017 ενώ η Σχολή Βοτσαλάκια θα απασχολήσει παιδιά γεννημένα από το 2008 έως το 2015.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 213-0104789 (εναλλακτικά στο 210-3418000) και στο email: [email protected]».

Σχολές

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς