16.4 C
Athens

Δήμαρχος Μασσαλίας: «Περήφανος που η ομάδα μου δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι»

Ο αγώνας της Νις με τη Μαρσέιγ τινάχθηκε στον «αέρα» όταν ένα μπουκάλι από την κερκίδα βρήκε τον Παγιέτ και ο Γάλλος το επέστρεψε στους οπαδούς.

«Η αρχή του τέλος», είναι η φράση που περιγράφει ακριβώς την κατάσταση των τραγικών επεισοδίων που ακολούθησαν με τους οπαδούς των γηπεδούχων να «μπουκάρουν» στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθονται με κάθε πιθανό τρόπο στους παίκτες των Μασσαλών.

Μετά τη δήλωση του προέδρου της Νις, ο οποίος δεν κατανοεί τους λόγους για τους οποίους οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο για τη συνέχιση του επεισοδιακού ματς, ήρθε κι αυτή του δημάρχου της Μασσαλίας, που επικροτεί τη στάση της ομάδας του να μην συμμετέχει σε αυτό το «καρναβάλι», όπως χαρακτήρισε την κατάσταση στο γήπεδο της Νίκαιας.

«Τραυματίες παίκτες, πλήρης αποτυχία ασφάλειας. Το ματς με τη Νις δεν έπρεπε ποτέ να ξαναρχίσει. Λυπηρή απόφαση. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που δεν συμμετείχε σε αυτό το καρναβάλι», έγραψε στο Twitter ο Μπενούτ Ραγιάν.

https://athlosnews.gr/nis-marseig-arnithikan-na-vgoun-sto-gipedo-oi-filoxenoumenoi-apofasizei-i-dikaiosyni-gia-ta-ektropa-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς