14.4 C
Athens

Λεβάντε – Ρεάλ 3-3: Άντεξαν στη ματσάρα οι γηπεδούχοι, έπαιξαν με στόπερ για τερματοφύλακα το τελευταίο δεκάλεπτο! (vid)

Εντυπωσιακά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Κυριακής στη La Liga, με την Ατλέτικο να βγαίνει κερδισμένη αφού ύστερα από την Μπαρτσελόνα είδε και τη Ρεάλ να γκελάρει στη Βαλένθια απέναντι στην πολύ καλή Λεβάντε (3-3), η οποία στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με δέκα παίκτες και τον Ρουμπέν Βέζο σε ρόλο τερματοφύλακα.

Η Ρεάλ μπήκε με πατημένο το πόδι στο γκάζι και σκόραρε με τη συμπλήρωση 5′ στην αναμέτρηση. O Μπενζεμά από τα αριστερά άνοιξε τον Μπέιλ που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι τη σέντρα του δευτέρου μέρους, όταν ο ρυθμός στο ματς ανέβηκε κατακόρυφα…

 

Με την έναρξη, ο Μελέρο άνοιξε κάθετα στον Ροζέρ Μαρτί που με ωραίο τσίμπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 57′ ο Καμπάνια έκανε το 2-1 με ένα μαγικό σουτ στην κίνηση από τα αριστερά.

 

Η Ρεάλ όσο παραγωγική ήταν δημιουργικά, άλλο τόσο προβληματική ήταν στην άμυνα της. Μπορεί ο Βινίσιους στο 73ο λεπτό να έφυγε ταχύτατα στην κόντρα και να σκόραρε μετά την κάθετη του Κασεμίρο, ωστόσο στο 79′ και μετά από το φάουλ του Μπάρντι, ο Αλάμπα άθελα του έστρωσε για τον Πιέρ που από κοντά έκανε το 3-2.

 

Η Λεβάντε έφτασε μια ανάσα από το τέταρτο γκολ που δεν ήρθε για λίγα εκατοστά. Ο Καντέρο έφυγε στην πλάτη του Νάτσο και πλάσαρε τον εξερχόμενο Κουρτουά, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Βινίσιους όμως είχε ξανά απάντηση όταν μετά από κάθετη του Μπενζεμά, ο Βραζιλιάνος με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας από τα αριστερά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αϊτόρ για το 3-3!

Ο Ισπανός γκολκίπερ «θυσιάστηκε» στο 86′ όταν προκειμένου να σταματήσει τον Βινίσιους βγήκε από την περιοχή και έκοψε την μπάλα με το χέρι σε πλάγιο. Ο διαιτητής του έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα, υποχρεώνοντας τη Λεβάντε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες και με τον στόπερ Ρουμπέν Βέζο στη θέση του τερματοφύλακα που δεν χρειάστηκε να προχωρήσει σε κάποια επέμβαση.

 

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ, Κλερκ, Πιέρ, Βέζο, Μιραμόν, Μελέρο (66′ Πέδρο Μαρτίνεθ), Ραντόγια, Καμπάνια (78′ Μπάρντι), Μοράλες (78′ Καντέρο), Ντε Φρούτος (86′ Φρανκέσα), Μαρτί (67′ Μαλσά)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Λούκας (65′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Βαλβέρδε (82′ Γιόβιτς), Κασεμίρο, Ίσκο (59′ Ασένσιο), Μπέιλ (59′ Ροντρίγκο), Αζάρ (59′ Βινίσιους), Μπενζεμά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 20/8

Μπέτις – Κάντιθ 1-1 (22′ Χουάνμι / 11′ πεν. Νεγρέδο)

Σάββατο 21/8

Αλαβές – Μαγιόρκα 0-1 (80′ Φερ Νίνιο)

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ 0-0

Γρανάδα – Βαλένθια 1-1 (16′ Λουίς Σουάρες / 88′ πεν. Σολέρ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 1-1 (50′ Ινίγο Μαρτίνεθ / 75′ Ντεπάι)

Κυριακή 22/8

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 (68′ πεν. Ογιαρθάμπαλ)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε 1-0 (39′ Κορέα)

Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3 (46′ Μαρτί, 57′ Καμπάνια, 79′ Πιέρ / 5′ Μπέιλ, 73′, 85′ Βινίσιους)

Δευτέρα 23/8

Χετάφε – Σεβίλλη (21:00)

Οσασούνα – Θέλτα (23:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς