21.5 C
Athens

Δύσκολη νίκη για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Με αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και με γκολ του Ντράζιτς από τα 30" οι Σλοβάκοι επικράτησαν δύσκολα στην Τρνάβα της Σέρεντ που παλεύει για την παραμονή

Στην κορυφή του πρωταθλήματος παραμένει μετά από τέσσερα παιχνίδια η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 της Σέρεντ στην Τρνάβα και έφτασε τους 12 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και η Ζίλινα με ματς περισσότερο.

Ο Βλάντιμιρ Βάις γνωρίζοντας πως την Πέμπτη (26/8) η ομάδα του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της ήττας με 3-0 στο Φάληρο, ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές του παρότι οι Σλοβάκοι θα χρειαστούν και αρκετή τύχη για να φτάσουν σε μια υπέρβαση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα 31″ μετά τη σέντρα του αγώνα, όταν ο Λίτσι άνοιξε στον Ντράζιτς και εκείνος με σουτ έγραψε το 0-1. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα – αν και κινδύνευσαν σε αρκετές περιπτώσεις – και έφτασαν στη νίκη.

Η σύνθεση της Σλόβαν: Τσόβαν, Χρντσαρ, Αμπένα (45+1′ Κάσια), Κρίζαν, Ντε Μάρκο, Ντράζιτς (80′ Τσάβριτς), Κανκάβα, Λίτσι (81′ Ράμπιου), Γκριν, Στρέλετς (90′ Ζμρχαλ), Χέντι (81′ Βάις)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς