22.8 C
Athens

Νιόπλιας: Δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV μετά τη φιλική νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ έκανε τον απολογισμό της καλοκαιρινής προετοιμασίας και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι καλή και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη ματαίωση της σέντρας για τη Super League!

Στην αρχική του τοποθέτηση για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε: «Θα ήθελα να ήταν όλοι οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ για να βγάλω ακόμα καλύτερα συμπεράσματα. Δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό, αλλά θα λείψουν δύο με τρεις ημέρες. Θα ήταν καλύτερο να τους έχουμε μαζί μας, αλλά δεν πειράζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό το ματς και για τις δύο ομάδες γιατί στο πρώτο ημίχρονο η ζέστη μας επηρέασε και εμάς και τον Απόλλωνα και ήταν ένα αργό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν, αλλά δύσκολα να κάνουν πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο γρήγορο το ματς και οι αλλαγές έδωσαν φρεσκάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά θέλουμε ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτά βελτιώνονται μόνο παίζοντας και όχι μόνο με την προπόνηση. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την καλή παρουσία του ΟΦΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου: «Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε πιο καλά την μπάλα και είχαμε καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα και δεν είμαστε μία τέτοια ομάδα, καθώς θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας ως ομάδα».

Για τη θετική παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Φελίπε Γκαγιέγος: «Στο δεύτερο μέρος ο Γκαγιέγος έδωσε πολλή ζωντάνια στο χώρο του κέντρου γιατί είναι ένας έμπειρος παίκτης που εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Ήταν πολύ καλή η εμφάνισή του για πρωτη φορά γιατί είναι μαζί μας για 4-5 ημέρες και δεν είναι εύκολο να έρθεις από άλλη Ήπειρο και να παίξεις αμέσως μπάλα. Βλέπω ότι έχουμε συν έναν καλό παίκτη».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε τη νέα σεζόν από τον ΟΦΗ: «Έχουμε και άλλους καλούς παίκτες που έλειπαν σήμερα (σ.σ.: χθες) γιατί είναι τραυματίες. Νομίζω ότι η σεζόν θα είναι καλή για εμάς. Αυτό ελπίζουμε ολοι και αυτό βλέπουμε ειδικά στα τελευταία ματς όπου η ομάδα φρεσκάρεται και θα είναι ακόμα πιο έτοιμη».

Για το ότι έπαιξε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι (σ.σ.: στην περίοδο της προετοιμασίας) με τρεις παίκτες στην άμυνα: «Θέλαμε να δώσουμε και ένα φιλικό, παίζοντας με τρεις παίκτες πίσω στην άμυνα για να έχουμε μία εναλλακτική λύση και να μην είμαστε μονότονοι από την άλλη».

Για την αναβολή στη σέντρα της Super League: «Όλοι θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία. Δεν είναι ότι αργούμε, απλώς χάνεται έτσι η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατά τα άλλα, είτε παίξουμε αύριο είτε μετά μία εβδομάδα δεν χάνει ή κερδίζει κάποιος. Απλώς στα μάτια των φιλάθλων, βλέποντας ότι όλα τα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει δεν είναι και ό,τι πιο ωραίο να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς