16.6 C
Athens

Ποστέκογλου: Είμαστε ακόμα στην αρχή, όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά στην Σέλτικ

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει οδηγήσει την Σέλτικ στο 6/6 στην Σκωτία, έχοντας προσδώσει την ασφάλεια ξανά στις τάξεις της ομάδας που προσμένουν την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή.

Ο ελληνικής καταγωγής προπονητής κρατάει προς το παρόν χαμηλά τη μπάλα, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμη το ταβάνι της.

«Είμαστε στην αρχή αυτού που χτίζουμε», τόνισε ο Ποστέκογλου μετά την έκτη συνεχόμενη νίκη της Σέλτικ στο πρωτάθλημα Σκωτίας, αποδίδοντας στην σκληρή προπόνηση τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Κάνουμε φοβερή δουλειά, όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά. Για να είμαστε δίκαιοι, προπονούμαστε πολύ και νομίζω ότι εξαιτίας αυτού οι παίκτες εξακολουθούν να αισθάνονται καλά πηγαίνοντας στα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ποστέκογλου.

«Μπορεί να πείτε ότι είμαι λίγο αλαζόνας όταν λέω ότι θα βελτιωθούμε αφού κερδίσαμε με 6-0, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού που προσπαθούμε να χτίσουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στην πορεία. Αυτό που συμβαίνει μετά από μέρες όπως σήμερα, είναι ότι οι παίκτες ενθαρρύνονται και θέλουν περισσότερα», ολοκλήρωσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς