21.4 C
Athens

Κούμαν: Αισθητή η απουσία του Μέσι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό

Για την αισθητή απουσία του Μέσι και την καλή αντίδραση της ομάδας του μετά το προβάδισμα της Μπιλμπάο μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, λίγο μετά την πρώτη «γκέλα» των Μπλαουγκράνα στο Σαν Μαμές.

Η Μπάρτσα έμεινε στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τέλος με τον Ντεπάι και ο Ολλανδός τεχνικός της κλήθηκε να δώσει ξανά απαντήσεις για τον Μέσι, ακόμα και τώρα που ο Αργεντίνος προετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την Παρί.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια για το ίδιο πράγμα, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και οι αντίπαλοι φοβούνται πάντα περισσότερο όταν ο Μέσι παίζει», δήλωσε ο Κούμαν στους δημοσιογράφους.

«Είναι επίσης το ίδιο για εμάς, αν δώσεις μια πάσα στον Μέσι, αυτός συνήθως δεν χάνει τη μπάλα. Μπορείς να νιώσεις ότι δεν είναι πια εδώ. Όλοι το ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές δυσκολίες στην αρχή του παιχνιδιού. Μας πίεσαν πολύ και τα πήγαν πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να παίξουμε με υπομονή», πρόσθεσε ο Κούμαν αναφορικά με τον αγώνα στο Μπιλμπάο.

«Αλλά πρέπει να τονίσω τη στάση που δείξαμε στη συνέχεια. Νομίζω ότι η ισοπαλία είναι δίκαιη γιατί αν παίζεις όπως παίζαμε σε ένα τέτοιο γήπεδο θα έχεις πάντα προβλήματα. Δεν έχω παράπονο για το αποτέλεσμα», ολοκλήρωσε.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς