20.8 C
Athens

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-2: Ήττα στο φιλικό με κάτω τα χέρια για τους κάκιστους Πράσινους

Αν η ήττα από τη Μίλαν ήταν κάτι αναμενόμενο, τότε αυτή από τον Παναιτωλικό στο «Α. Νικολαΐδης» μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από καμπάνα για τον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν αποκαρδιωτική εικόνα απέναντι στους Αγρινιώτες και γνώρισαν την ήττα με 2-1 που τους έδειξε πως βρίσκονται σε κάκιστο δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 38′, όταν ο Μαουρίσιο ανατράπηκε από τον Λούι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι από το οποίο ο Βραζιλιάνος μέσος έγραψε το 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απάντησε άμεσα – μόλις πέντε λεπτά αργότερα – με τον Φλόρες να παίρνει την κεφαλιά από την εκτέλεση κόρνερ του Ντίας και να ισοφαρίζει άμεσα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και στο 83′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι από το οποίο ο Μπαρμπόσα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ροντρίγκες, Μαλής (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς