18.8 C
Athens

Τζανδάρης στο FWS.GR: «Να υπακούμε σε αυτά που λέει ο προπονητής μας»

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Φάνη Τζανδάρη να σημειώνει πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για την Ξάνθη

Ο Φάνης Τζανδάρης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, που αποτέλεσε τη πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Ο αμυντικός των «πρασίνων» μίλησε αποκλειστικά στο FWS.GR και αναφέρθηκε στην παρουσία του «τριφυλλιού» στο φιλικό με τους Βοιωτούς, για το -6 που έχει η ομάδα με την έναρξη της Super League, τονίζοντας πως από την αρχή πρέπει να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ευχήθηκε να είναι οι οπαδοί στο πλευρό τους.

Αναλυτικά μίλησε:

Για νικηφόρο φιλικό με το Λεβαδειακό και την αναμέτρηση με την Ξάνθη είπε: «Αρχικά κοιτάμε την εμφάνιση μας από το φιλικό με το Λεβαδειακό. Καταφέραμε και κερδίσαμε, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Έτσι πρέπει να παρουσιαζόμαστε συνέχεια και είμαστε ανυπόμονοι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Ξάνθη και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το -6 που ξεκινά ο Παναθηναϊκός δήλωσε: «Αυτό για μας αποτελεί ένα μειονέκτημα. Πρέπει να κερδίσουμε έδαφος από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να υπακούμε σε αυτά που λέει ο προπονητής μας και πιστεύω πως μπορεί να βγει η δουλειά στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Για την παρουσία που είχαν οι «πράσινοι» στο φιλικό με τον Λεβαδειακό σημείωσε: «Φανήκαμε πολλοί καλοί σε αυτό το φιλικό και βγήκε η δουλειά που κάνουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην προετοιμασία. Θέλουμε να υπάρχει συνέχεια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο τόνισε: «Μας επηρεάζει πάρα πολύ η απουσία του κόσμου, καθώς οι οπαδοί μας είναι η δύναμη μας. Οι φίλαθλοι μας βοηθούν τόσο στα εντός, αλλά εκτός έδρας παιχνίδια –κυρίως όταν έρχεται- και μας δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση.

Από την πλευρά μου εύχομαι ο κόσμος μας να έρχεται στο γήπεδο, παρόλο που τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, για να χαρεί και αυτός μαζί μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και να πάμε όλοι μαζί την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τους λίγους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στα κάγκελα του «Ελ Πάσο» επεσήμανε: «Τους ευχαριστούμε πολύ που έκαναν τον κόπο που ήρθανε, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζω να βρεθεί λύση, ώστε να μπορούν να έρχονται και να απολαμβάνουν μαζί μας το ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς