27.1 C
Athens

Βατσλίκ: Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-0 απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μέσα από τα σόσιαλ μίντια που διατηρεί.

Ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας μίλησε για το πρώτο διάστημα προσαρμογής του στην Ελλάδα και υποστήριξε πως δεν περίμενε να γνωρίσει τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο από φίλους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι ή καλύτερα να γράψω καλημέρα; Έχω καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας και τώρα επιτέλους μού δίνεται η ευκαιρία! Απ’ την άφιξή μου στην Ελλάδα πολλά πράγματα έχουν γίνει και θέλω να σας τα αναλύσω συνοπτικά. Όταν ταξίδεψα για να υπογράψω στον Ολυμπιακό πριν από περίπου ένα μήνα, δεν περίμενα τόσο κόσμο να με υποδεχθεί. Μου προκάλεσε έκπληξη το πόσος κόσμος ήρθε να με χαιρετήσει στο αεροδρόμιο. Αρχικά είχα φέρει μόνο μία βαλίτσα με t-shirts, σορτσάκια και παντόφλες.

Περίμενα πως θα περνούσα ιατρικά, θα υπέγραφα και θα είχα κάποιες μέρες άδειας εξαιτίας του Euro. Όμως η ομάδα μου με ήθελε αμέσως για την προετοιμασία γιατί είχαμε τον προκριματικό για το Champions League. Ήθελαν να βοηθήσω αμέσως. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μάλιστα μου έστειλαν παπούτσια και γάντια στο ξενοδοχείο. Σύντομα ήρθε και η οικογένειά μου μαζί μου στον Πειραιά.

Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα έχεις πολλά στο μυαλό σου. Άνοιξα τραπεζικό λογαριασμό, ασφάλεια, νοίκιασα αυτοκίνητο, βρήκα σχολείο για τα παιδιά και φρόντισα για τη μετακόμιση από τη Σεβίλλη. Επίσης, υπήρχε τρομερός καύσωνας στην Ελλάδα.

Η ομάδα μου έδωσε τον χρόνο μου και με βοήθησε να προπονηθώ στο 100%. Δεν έπαιξα στο ματς με τη Λουντογκόρετς, όπου αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, όμως είχα τη χαρά να ξεκινήσω μετά από καιρό και να βοηθήσω την ομάδα. Η ρεβάνς μας περιμένει την άλλη εβδομάδα και πιστεύω πως θα δείξουμε και εκεί αυτά που πρέπει. Να έχετε όλοι ένα καλό Σαββατοκύριακο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς