16.7 C
Athens

Μαρτίνς: Η επιθετική μας λειτουργία θα βελτιωθεί, να συγχρονιστούμε στο αμυντικό τρανζίσιον

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

 

Ο Πορτογάλος φάνηκε αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και το ωραίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ωστόσο τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν μια ομάδα όπως η Σλόβαν. Αντιθέτως, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τα δώσουν όλα στην ρεβάνς σαν να ήταν το αποτέλεσμα 0-0.

«Τα κρατάω όλα. Ήταν ένα παιχνίδι καλό από την αρχή. Η ομάδα πίεζε, κυνηγούσε συνέχεια το γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και όταν βάλαμε το πρώτο και δεύτερο γκολ, η ομάδα κυνηγούσε το τρίτο. Είχαμε μεγάλη βελτίωση από την προηγούμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση, αλλά και στο παιχνίδι μας. Συνολικά, πιστεύω ότι είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής στο κανάλι του συλλόγου στο YouTube και συνέχισε λέγοντας

«Το 3-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, όμως έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Έχουμε έναν αντίπαλο που αξίζει το μέγιστο σεβασμό. Να μην τον υποτιμήσουμε. Να πάμε εκεί σαν να ήταν 0-0 το αποτέλεσμα».

 

Τέλος, ο 51χρονος κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο κομμάτι που πρέπει η ομάδα να βελτιώσει στο επαναληπτικό παιχνίδι: «Να συγχρονιστούμε πιο καλά στο αμυντικό τρανζίσιον. Επίσης, η επιθετική λειτουργία μας θα βελτιωθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς