22.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακούφιση με Σισέ!

Η μαγνητική τομογραφία του Παπέ Σισέ επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση για κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και οι... καρδιές των Ερυθρόλευκων επέστρεψαν στις θέσεις τους

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν έχει κάτι σοβαρό! Μάλιστα, έχει αρχίσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (26/8).

Το πρωί της Παρασκευής (20/8), ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάλκης» (19/8, 3-0) για τα play-off του Europa League, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική κλινική διάγνωση της διάτασης των έσω θυλακοσυνδεσμικών στοιχείων της αριστερής ποδοκνημικής.

Μάλιστα, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού άρχισε άμεσα προγραμμα εντατικής φυσικοθεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Πάντως, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν καθιστά απαραίτητη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της Σλοβακίας και το ιατρικό επιτελείο των Ερυθρόλευκων, σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς, δεν πρόκειται να πάρουν ρίσκο στην περίπτωσή του και να επισπεύσουν την επιστροφή του Σισέ στην αγωνιστική δράση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς