22.2 C
Athens

Μαρτίνς: Έπρεπε να γυρίσουμε σελίδα – Να δείξουν επαγγελματισμό οι Αρχές

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το επιβλητικό 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ αναφέρθηκε και στην αναβολή της πρεμιέρας στη Super League

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να γυρίσει σελίδα μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στο Champions League, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του για να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία η ομάδα!

Παράλληλα, μετά τη νίκη επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην αναβολή της πρεμιέρας στη Super League, τονίζοντας πως οι αρμόδιοι πρέπει να φερθούν με επαγγελματισμό και να πάρουν επαγγελματικές αποφάσεις!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου:

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού και τη μη έναρξη του Πρωταθλήματος: «Το παιχνίδι είναι πολύ ικανοποιητικό. Ήταν πολύ ικανοποιητικό. Δουλέψαμε πολύ. Κουράσαμε τον αντίπαλο και τα καλά αποτελέσματα του β’ μέρους ήρθαν από το α’ ημίχρονο. Η μεγάλη αλλαγή και η μεγάλη διαφορά στα δύο ματς είναι η φυσική κατάσταση των παικτών. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Η άμυνά μας δούλεψε πολύ καλά και η επίθεσή μας ήταν πολύ αποτελεσματική.

Εμείς περιμέναμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα δεν αρχίζει. Οι παίκτες μας έκαναν μόνο τρεις εβδομάδες διακοπές και δούλεψαν για να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα από αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι οι Αρχές πρέπει να δείξουν επαγγελματισμό και να πάρουν επαγγελματικές αποφάσεις. Τις αποφάσεις που πρέπει, για να βρει τον δρόμο που του αξίζει».

Για όσα είπε στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς: «Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι δυνατόν να σας πούμε όλα όσα ειπώθηκαν. Όμως, μπορούμε να πούμε πως έπρεπε να γυρίσουμε σελίδα και ότι έπρεπε να βελτιώσουμε πολλά. Η ομάδα αυτή θα δουλεύει συνεχώς για να παρουσιάζεται όσο πιο βελτιωμένη γίνεται.

Έπρεπε να ξεπεράσουμε το αποτέλεσμα της βραδιάς εκείνης. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο για να τιμούν τη φανέλα που φοράνε. Πολλοί παίκτες είναι από πέρυσι και ξέρουν το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Αυτό ήταν. Είμαστε στον Ολυμπιακό, τιμούμε τη φανέλα της ομάδας μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας: «Ποτέ δε μιλάω για παίκτες που δεν είναι εδώ. Δεν θα το κάνω και τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω. Θέλουμε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο με ηρεμία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς