21.1 C
Athens

Νέο Δ.Σ. στη Super League τη Δευτέρα, στόχος να εκκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου

Ο συνεταιρισμός συγκάλεσε νέο Δ.Σ. με την ελπίδα να βρεθεί λύση και να εγκριθεί η προκήρυξη για να εκκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου

Την Δευτέρα (23/08) και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1 Interwetten μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωσή.

Θυμίζουμε πως εκκρεμεί η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος καθώς αρκετές ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ήδη η 1η αγωνιστική αναβλήθηκε και τη Δευτέρα (23/8) θα καταβληθεί νέα προσπάθεια ώστε να εκκινήσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου.

https://athlosnews.gr/super-league-den-egkrithike-i-prokiryxi-7-7-oi-psifoi/

Στη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε την Πέμπτη (19/8) προέκυψε ισοψηφία 7-7 Από τη μία πλευρά, ήταν οι ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη πλευρά, βρέθηκαν οι ομάδες που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος και Λαμία, έχοντας την υποστήριξη του ΠΑΟΚ (σ.σ.: έχει συμφωνήσει με τη NOVA).

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Πρωτοβουλίες Super League προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.

2. Θέματα Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Super League 1.

3. Τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού αγωνιστικού προγράμματος και ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

4. Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League 1 (Κ19 – Κ17 – Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

5. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

6. Διάφορα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς