23.7 C
Athens

Μπαρτζώκας: Οι προσθέσεις που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από πέρυσι, τονίζοντας πως θα ολοκληρώσει σύντομα τις μεταγραφές του!

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε, την Πέμπτη (19/8), την πρώτη επίσημη προπόνηση στο ΣΕΦ για τη σεζόν 2021/22 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το σύνθημα για μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων δήλωσε ευχαριστημένος με το υλικό που έχει στη διάθεσή του, ενώ υπογράμμισε πως σύντομα η ομάδα θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές της!

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία» είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, συμπληρώνοντας:

«Θεωρούμε πως θα έχουμε μία ομάδα που θα είναι πολύ φιλόδοξη και πως οι προσθέσεις που κάναμε στο υλικό μας είναι αυτές που χρειαζόμασταν. Βεβαίως, δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα όλες τις μεταγραφές. Είμαστε πολύ κοντά στο να το κάνουμε και να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, ελπίζοντας πως σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρυσι.

Επαναλαμβάνω το βασικό είναι να έχουμε υγεία, ενώ πολύ σημαντικό είναι αν μπορούμε να έχουμε και τους φιλάθλους μας μαζί μας, ώστε να μπούμε σε μία απαιτητική χρονιά και να την τελειώσουμε με επιτυχία».

Στην πρώτη προπόνηση, το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες, πλην του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική Γαλλίας είχε λάβει ειδική άδεια. Ο Γάλλος σέντερ θα αφιχθεί την Παρασκευή (20/8, 16:10) στη χώρα μας με πτήση από το Παρίσι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

22/08 ως 30/08: Βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας (αναχώρηση 22/08 στις 18:00).

29/08: Φιλικό με την Rilski Sportist Samokov

4-5/09: «bwin Tournament against Covid-19» (ΣΕΦ)

11-12/09: Διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (Κύπρος)

https://athlosnews.gr/olybiakos-i-episimi-enarxi-tis-neas-sezon-sto-sef-pics/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς