19.9 C
Athens

Super League: Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη, 7-7 οι ψήφοι

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Super League, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8), εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021/22. Όλα, πλέον, θα κριθούν στην έκτακτη Γ.Σ. της προσεχούς Δευτέρας (23/8).

Το αδιέξοδο στη Super League συνεχίζεται και παραμένει αβέβαιο το πότε θα αρχίσει το Πρωτάθλημα της νέας σεζόν, καθώς δεν ψηφίστηκε η προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος στη σημερινή (19/8) Γενική Συνέλευση της Super League.

Στη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε, προέκυψε ισοψηφία 7-7! Από τη μία πλευρά, ήταν οι ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη πλευρά, βρέθηκαν οι ομάδες που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος και Λαμία, έχοντας την υποστήριξη του ΠΑΟΚ (σ.σ.: έχει συμφωνήσει με τη NOVA).

Πλέον, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την προσεχή Δευτέρα, στη νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου απαιτείται ενισχυμένη πλειοψηφία 3/4 για την ψήφιση της προκήρυξης του νέου Πρωταθλήματος. Τότε, θα φανεί αν η πρώτη σέντρα της νέας σεζόν θα γίνει το διήμερο 28-29/8 ή έναρξη της Super League θα οδηγηθεί σε αναβολή για το διήμερο 11-12/9.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Aποφάσεις Γ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης, 19/08/2021

Με ψήφους 7 υπέρ – 7 κατά, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Η Γ.Σ. δεν προέβη στη συζήτηση του θέματος περί τροποποίησης του Καταστατικού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς