29.7 C
Athens

Βλάντιμιρ Βάις: Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό

Ο άλλοτε παίκτης του πρωταθλητή Ελλάδας έθεσε ως πρώτο στόχο τη συγκέντρωση για να επιστρέψουν οι Σλοβάκοι με θετικό αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο Καραϊσκάκη, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη στο ρόστερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση πως η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη για να επιστρέψει στην Μπρατισλάβα με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό: «Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τότε που έπαιξα στον Ολυμπιακό, εδώ άλλωστε γεννήθηκε και η κόρη μου, η Βικτόρια».

Για το τι χρειάζεται να κάνει η Σλόβαν: «Πρέπει να βρούμε τα μυστικά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το παιχνίδι: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες διεθνούς βεληνεκούς, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς