20.1 C
Athens

Η ΚΟΕ προτείνει στον Βλάχο μονοετή ανανέωση με παράλληλη εργασία του στον Ολυμπιακό

Διατεθειμένη για πρώτη φορά να κάνει το αυτονόητο είναι η ΚΟΕ, η οποία θέλει να πραγματοποιήσει ένα βήμα πίσω και να επιτρέψει στον Θοδωρή Βλάχο να εργαστεί παράλληλα στον Ολυμπιακό αλλά και στην εθνική ομάδα.

Η πρόταση της Ομοσπονδίας στον έμπειρο κόουτς αφορά σε ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τον επόμενο χρόνο με τον ίδιο να παραμένει και στους Ερυθρόλευκους, κάτι που άλλωστε παραμένει και η προτεραιότητα του.

Υπενθυμίζουμε πως εξ αρχής προτεραιότητα της ΚΟΕ και του νέου προέδρου της, Κυριάκου Γιαννόπουλου ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές να είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά στην εθνική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Βλάχος ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που έδωσε στη Θεσσαλία πως: «Στον Ολυμπιακό συνεχίζω και μετά τις διακοπές θα αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και το δήλωσα εξ αρχής στους υπεύθυνους. Δεν μπορώ να αφήσω τον Ολυμπιακό χωρίς προπονητή στα μέσα Αυγούστου, όταν έχουμε ήδη κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας. Σε λίγες ημέρες θα μιλήσω ξανά με την ομοσπονδία και θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία ή όχι».

https://athlosnews.gr/vlachos-synechizo-kanonika-ston-olybiako-echo-axioprepeia-kai-den-boro-na-ton-afiso-tora/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς