21.2 C
Athens

Σπουδαίος Μπεναλουάν: Συγκέντρωσε άτομα μέσω του Instagram και μοίρασε ξανά φαγητό σε άστεγους!

Όσο «σκληρός» κι αν είναι ο Γιοάν Μπεναλουάν στο χορτάρι, η ανθρωπιά του εκτός αγωνιστικού χώρου είναι άξια σεβασμού, παραδειγματισμού και αρκετών χειροκροτημάτων.

Χτίζοντας τη δική του καμπάνια αλληλεγγύης μέσα από το Instagram και μετά την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του, ο Τυνήσιος αμυντικός του Άρη μάζεψε δεκάδες άτομα και μοίρασε ξανά τρόφιμα και υλικά πρώτης ανάγκης σε άστεγους της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης (17/08).

Μάλιστα αυτή του η κίνηση προκάλεσε τον θαυμασμό της ΠΑΕ Άρης, που μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την περηφάνια της για το εγχείρημα του 34χρονου στόπερ, που έχει βιώσει στο πετσί του την φτώχεια και τον ρατσισμό από τα παιδικά του χρόνια στην Αλγερία.

Δεκάδες σακούλες με νερά και φαγητά «γέμισαν» τις ψυχές των άστεγων, σε μία ακόμη νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του διεθνή αμυντικού των Κιτρίνων.

Οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση αυτή και ευχαρίστησαν όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη «καμπάνια ανθρωπιάς» με ένα πλατύ χαμόγελο για τα πράγματα που απλόχερα τους προσέφεραν.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Άρης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς