17.8 C
Athens

Δημόπουλος: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, θέλει μεταγραφές στην επίθεση ο ΠΑΟΚ

Με δηλώσεις του σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Δημόπουλος, ξεκαθάρισε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει καν στη κουβέντα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς κατά την άποψή του βρίσκεται πολύ πιο κάτω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ.

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Δημόπουλος σε δηλώσεις του στο «Metropolis». Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού σχολίασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τα όσα προβλέπει ότι θα γίνουν τη νέα σεζόν στην Super League, χαρακτηρίζοντας ως «τελειωμένο» τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πρέπει να βρει έναν γκολτζή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές: «Τώρα που τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα πρέπει να  πάρει σέντερ φορ. Έχει τον Σφιντέρσκι, δεν ξέρω αν του έχουν εμπιστοσύνη. Πήρε χρήματα ο ΠΑΟΚ, να πάρει καλό παίκτη περιοχής, με μια ευκαιρία να κάνει το γκολ. Ο Σφιντέρσκι μπορεί να το κάνει με δυο τρεις φάσεις αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτη που τη μια φάση να την κάνει γκολ. Σαν τον Παραγουανό τον Σάντα Κρουζ. Με το που έπαιρνε την μπάλα, σου ‘κανε το γκολ».

Για τον Ολιβέιρα: «Ήταν παίκτης που όταν του δινόταν η ευκαιρία έκανε το γκολ. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να το αφήσει πίσω και να κοιτάξει μπροστά».

Αν θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ ο Πριγιοβιτς: «Νομίζω όχι τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν ξέρεις τι παιχνίδια έχει στα πόδια του. Είναι σχεδόν έναν χρόνο εκτός. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη γκολτζή, να πατά περιοχή κι ας μην είναι τεχνίτης. Να κάνει τη μια φάση γκολ. Που κι αυτό τέχνη είναι».

Για την επιστροφή Λουτσέσκου: «Έχει μια διαφορά στη φιλοσοφία του. Οι παίκτες του όταν πήρε το νταμπλ ήταν 30 και τώρα 33. Να δούμε αν θα αντέξουν, είναι λιγάκι δύσκολο. Ακόμα δεν το έχει δείξει, θα δούμε στο πρωτάθλημα. Τώρα θα κριθεί ο Λουτσέσκου».

Για τη μεταγραφή του Τζόλη και αν έπρεπε να μείνει: «Πήρε πολλά λεφτά και ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ, όμως μπορεί να παίξει εκεί; Εγώ νομίζω πως όχι, στη Γερμανία θα ήταν καλύτερα γι αυτόν. Μου άρεσε πολύ ο Τζόλης, μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Πήρε λεφτά ο ΠΑΟΚ και μπορεί να τα τοποθετήσει εκεί που θέλει. Μπορούσε να τον κρατήσει τουλάχιστον ακόμα 6 μήνες».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Στο Πρωτάθλημα θα είναι μια από τα ίδια. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης. Δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε ποιος έχει προβάδισμα για να το κατακτήσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς