16.4 C
Athens

Ο Κολοβός βάζει τη Σέριφ στους ομίλους, η Σαχτάρ σόκαρε τη Μονακό (vid)

Την τεράστια έκπληξη των πρώτων αγώνων στα play off του Champions ολοκλήρωσε η Σέριφ στο Τίρασπολ που επιβλήθηκε με 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και βρίσκεται μια ανάσα από την παρθενική της συμμετοχή σε φάση ομίλων!

Με τον Γιώργο Αθανασιάδη να αγωνίζεται βασικός κάτω από τα δοκάρια και να κρατά το μηδέν όποτε χρειάστηκε και τον Κολοβό να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ στο 54′, οι Μολδαβοί έφεραν τα πάνω κάτω και μόνο με… αυτοκτονία δεν θα βρεθούν στη φάση των ομίλων. Θυμίζουμε πως η Σέριφ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον Α’ προκριματικό γύρο και απέκλεισε κατά σειρά την Τέουτα, την Άλασκερτ και τον Ερυθρό Αστέρα!

Η Σαχτάρ έκανε βήμα πρόκρισης επικρατώντας με 1-0 της Μονακό στο Πριγκιπάτο χάρη στο φανταστικό γκολ του Πεδρίνιο στο 19ο λεπτό.

Οι Ουκρανοί του Ντε Τσέρμπι άντεξαν στην πίεση και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στη ρεβάνς με στόχο να βρεθούν ξανά στους ομίλους του Champions League.

Η Ζάλτσμπουρκ έσωσε το… τομάρι της στο 90′ με μεγάλη ανατροπή! Απέναντι στην Μπρόντμπι στην Αυστρία, οι πρωταθλητές χρειάστηκαν το γκολ του Άαρονσον στο 90′ για να πάρουν τη νίκη και να ταξιδέψουν στη Δανία για δύο αποτελέσματα.

Η Μπρόντμπι άνοιξε το σκορ στο 4′ όμως είχε μόλις μια τελική, αυτή του γκολ! Ο Αντεγέμι ισοφάρισε στο 57′ και ο Άαρονσον διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PLAY OFF

Τρίτη 17/8

Μονακό – Σαχτάρ 0-1 (19′ Πεδρίνιο)

Ζάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι 2-1 (57′ Αντεγέμι, 90′ Άαρονσον / 4′ Ούρε)

Σέριφ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0 (45′, 80′ Ανταμά Τραορέ, 54′ Κολοβός)

Τετάρτη 18/8

Μπενφίκα – Αϊντχόφεν (22:00)

Μάλμε – Λουντογκόρετς (22:00)

Γιουνγκ Μπόις – Φερεντσβάρος (22:00)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς