16.8 C
Athens

Γιακουμάκης: Για το καλό το δικό μου και της Φένλο, ελπίζω να φύγω

Μόλις δύο εβδομάδες πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Γιώργος Γιακουμάκης θεωρείται ακόμα παίκτης της Φένλο.

Βέβαια, ο ίδιος έχει δηλώσει πολλάκις κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του η παραμονή στον ολλανδικό σύλλογο, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Eredivisie B, και ήδη κάνει σκέψεις για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με τις μεταγραφικές σειρήνες από τη Βρέμη να ηχούν δυνατά στα αυτιά του.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ξεκαθάρισε σε νέες του δηλώσεις, αυτή τη φορά στο επίσημο κανάλι της Φένλο, πως πρέπει να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι για το καλό του ίδιου, αλλά και της ομάδας. Η Βέρντερ Βρέμης, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του, ωστόσο ο ίδιος ο Γιακουμάκης τόνισε ότι θα αναλύσει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια του μέχρι την ύστατη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για το καλό το δικό μου και της ομάδας, ελπίζω να φύγω. Δεν ξέρω πού θα με βρει το μέλλον, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση πλέον.

Είχα κάποιες προτάσεις και πρέπει να το σκεφτώ. Πρέπει να αποφασίσω σύντομα, πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς