19.9 C
Athens

ΟΦΗ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ναμπί

Ο Αντίλ Ναμπί συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ, την Τρίτη (17/8), δείχνοντας ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του.

Ο 27χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός της κρητικής ομάδας μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου.

Ο Ναμπί είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 25 Οκτωβρίου του 2020, στο εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, χάνοντας ουσιαστικά ολόκληρη την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (17/8) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι μικρών σχέσεων , ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Adil Nabi, ενώ ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης ακολούθησαν οι Jonathan De Guzman, Miguel Mellado και Vahid Selimovic. Ο Adrian Sardinero έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ οι Jon Toral και Boy Waterman συνέχισαν θεραπεία.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (18/8), στις 08:00 το πρωί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς