22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στη Γουλβς ο Σεμέδο!

Ο πορτογαλικός Τύπος αποκαλύπτει ότι η Γουλβς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στο ταμείο του τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετράει ημέρες στον Ολυμπιακό και αναμένεται να παραχωρηθεί με μεταγραφή σε άλλη ομάδα, με τη Γουλβς να παρουσιάζεται ως φαβορί για την απόκτησή του!

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «maisfutebol.iol.pt», που αποκαλύπτει ότι η Γουλβς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να κυμανθεί από 10 μέχρι 12.000.000 ευρώ!

Ο Σεμέδο «πλήρωσε το μάρμαρο» του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και αποτελεί «ξένο σώμα» για τον Ολυμπιακό. Βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να αποζημιωθούν οικονομικά για να παραχωρήσουν τον παίκτη, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Στη Γουλβς αγωνίζεται, ήδη, ο Ζοζέ Σα και την ίδια διαδρομή ετοιμάζεται να κάνει και δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς