20.8 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Επιθετικό του 1 εκ. ευρώ ζήτησαν από Παϊρότζ οι Νταμπίζας-Δώνης

Την υπέρβαση θέλουν να κάνουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης, οι οποίοι θέλουν να φέρουν επιθετικό στον Παναθηναϊκό της τάξεως του 1 εκ.

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης θέλουν στον Παναθηναϊκό έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και γι’ αυτό στη λίστα τους έχουν παίκτες που θεωρούνται «ακριβοί» με το υπάρχον μπάτζετ, αλλά και οι πιο… προσιτοί.

Οι δύο άνδρες περιμένουν από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ την οικονομική υπέρβαση για τον σέντερ φορ. Όμως τα πάντα εξαρτιόνται από την απόφαση του Ταϊλανδού επιχειρηματία, καθώς εάν δεχθεί να βάλει ένα ποσό, τότε μπορούν να κοιτάξουν και πιο… ακριβές λύσεις.

Ο Νταμπίζας έχει αυτή τη στιγμή έτοιμες δύο λίστες με παίκτες «ακριβούς» και… μνημονιακού, στους οποίους έχει καταλήξει σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη μετά από αρκετό ψάξιμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport», οι δύο άνδρες μπορούν να ενεργοποιήσουν άμεσα μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν εντοπίσει (χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος επιθετικός είναι) και οι «πράσινοι» θα μπορούν να πάρουν τον φορ που χρειάζεται άμεσα με αγορά και το συμβόλαιό του να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Ένα από τα θετικά της υπόθεση είναι πως ο ποδοσφαιριστή είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του.

Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παϊρότζ να συμφωνήσει στην οικονομική υπέρβαση, λύνοντας τα χέρια των Νταμπίζα και Δώνη, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σε απόκτηση ελεύθερου επιθετικού από το πιο κάτω «ράφι», με «ταβάνι» τις 500.000 ευρώ.

Ένας από τους υποψηφίους παίκτες και ο Κριστιάν Λόπεθ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκοπεύει να ανεβάσει το μπάτζετ, εκτός αν χρειαστεί ένα επιπλέον ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να ξεκαθάρισε σε Νταμπίζα και Δώνη πως θα πρέπει να πάρουν τη συναίνεση του Παϊροτζ, μαζί και τις εγγυήσεις πως ο Ταϊλανδός θα πληρώσει τη διαφορά της υπέρβασης του μπάτζετ για τον σέντερ φορ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς