15.9 C
Athens

Νταβίντ Λουίζ για Μέσι: «Είναι εφιάλτης, καλύτερα να μην παίζεις εναντίον του»

Ο Νταβίντ Λουίζ έχει βιώσει αρκετές φορές το άσχημο συναίσθημα (για έναν αμυντικό) να αγωνίζεται απέναντι στον Λίο Μέσι και σε πρόσφατες δηλώσεις του με αφορμή τη σπουδαία μεταγραφή του Αργεντίνου στην Παρί ξεκαθάρισε ότι προτιμά να μην ξαναπαίξει αντίπαλός του για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Είναι εφιάλτης, καλύτερα να μην παίζεις εναντίον του. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να το ζήσω ξανά», τόνισε σε δηλώσεις του στη Daily Mail ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον Ρομέλου Λουκάκου που επέστρεψε στην Τσέλσι μετά από μία 8ετία.

«Ο Ρομέλου αξίζει αυτήν την μεταγραφή. Θυμάμαι την ημέρα που έχασε το καθοριστικό πέναλτι εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Ευρωπαϊκό Supercup το 2013 και ήταν τόσο λυπημένος. Ήταν ακόμα νεαρός. Αλλά τώρα, έχει γίνει άνδρας και νομίζω ότι θα αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός».

Ο Νταβίντ Λουίζ αποχώρησε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις μεταγραφικές σειρήνες από ομάδες της Βραζιλίας να ηχούν δυνατά στα αυτιά του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς