22.3 C
Athens

Times: Πωλητήριο στον Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ!

Σεζόν μπαίνει, σεζόν βγαίνει, αλλά ένα πράγμα μένει πάντα απαράλλαχτο στην Αγγλία: η αγωνιστική κατάσταση της Άρσεναλ.

Οι «Κανονιέρηδες» ξεκίνησαν για άλλη μία σεζόν με το… αριστερό τις φετινές τους υποχρεώσεις στην Premier League, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από την εντυπωσιακή αλλά νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, που σαν γνήσια μέλισσα «τσίμπησε» την αντίπαλό της εκεί που πονάει περισσότερο. Στην αμυντική της γραμμή.

Η ομάδα του Αρτέτα προβλημάτισε για άλλη μία φορά με την απόδοσή της στο χορτάρι και σα να μην έφτανε αυτό φαίνεται ότι σκοπεύει να βάλει πωλητήριο στον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σύμφωνα με τους «Times» ο Αφρικανός άσος δεν έχει κερδίσει την παραμονή του στο Λονδίνο καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή του αλλά και της διοίκησης της ομάδας, που δυσκολεύονται -υπό αυτές τις συνθήκες- να κουβαλήσουν το «βαρύ» συμβόλαιο του (αμείβεται περίπου με 400.000 ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Άγγλων, ο Γκαμπονέζος διανύει ίσως και τις τελευταίες του μέρες στο Βόρειο Λονδίνο, καθώς αν έρθει μία πρόταση άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ ακόμα και από το φετινό Καλοκαίρι, η Άρσεναλ θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την παραχώρησή του, προκειμένου να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για την ανοικοδόμηση του ρόστερ σε θέσεις που πονάει.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς