18.2 C
Athens

Ολυμπιακός – Σλόβαν: Ο Γερμανός Αϊτεκίν στη ρεβάνς της Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει απέναντι στην επικίνδυνη αλλά και αποδεκατισμένη λόγω των τραυματισμών και της ανεπάρκειας στις μεταγραφές, Σλόβαν Μπρατισλάβας, το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, ξεκινώντας την προσπάθειά του από την επόμενη εβδομάδα (19/08, 22:00) με το πρώτο ματς να έχει οριστεί στο «Καραϊσκάκη».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, στρέφουν την προσοχή τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους και την εξασφάλιση περίπου 10 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή σε αυτούς.

Η UEFA παράλληλα με τις ώρες των αναμετρήσεων με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, για τα πλέι οφ του Europa League, έκανε γνωστά και τα ονόματα των διαιτητών ενόψει των δύο αγώνων σε Πειραιά και Μπρατισλάβα.

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα θα είναι ο «άρχοντας» του ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/08), με βοηθούς, τους Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ροσάριο Αμπίσο.

Από εκεί και πέρα, σε ό, τι αφορά τον επαναληπτικό στην Σλοβακία (26/08), διαιτητής θα είναι ο πολύ έμπειρος Γερμανός, Ντενίζ Αϊτεκίν, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κρίστιαν Ντιτζ και Ντόμινικ Σάαλ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς