24.6 C
Athens

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Ολιβέιρα

Κακά μαντάτα προέκυψαν από τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς ο Δικέφαλος ναι μεν πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως έχασε με τραυματισμό τον Νέλσον Ολιβέιρα, που σύμφωνα με τις σημερινές εξετάσεις υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει μεγάλο μέρος της νέας σεζόν με τους Ασπρόμαυρους.

Μία σημαντική απώλεια μετράει ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή νίκη-πρόκριση κόντρα στην Μποέμιαν, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός, Νέλσον Ολιβέιρα, υπέστη μερική ρήξη του πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον 3 μήνες από την ενεργό δράση.

Ο Πορτογάλος που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το χθεσινό ματς, όταν αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος από τον Σβιντέρσκι, δεν είναι βέβαιο ακόμη αν θα χρειαστεί να περάσει από την πόρτα του χειρουργείου, ωστόσο δεδομένα το διάστημα αποθεραπείας του θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου για τους επόμενους μήνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολιβέιρα έχει αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ότι είναι επιρρεπής σε ανάλογους τραυματισμούς, αν και πάντα βρίσκει τον τρόπο να επιστρέφει σχετικά άμεσα στην αγωνιστική ετοιμότητα που απαιτείται ώστε να επανέλθει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των διοικούντων του ΠΑΟΚ σε αυτή την εξέλιξη, με δεδομένο ότι υπάρχει μόλις ένας διαθέσιμος σέντερ φορ (Σβιντέρσκι).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Νέλσον Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μποέμιανς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποθεραπείας του και ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς