19.9 C
Athens

Άρης: Επανέρχεται ο Αρίμπας για μία θέση στα στόπερ

Ο Άρης συνεχίζει να ψάχνεται για μία αξιόπιστη λύση στα στόπερ μετά την μεταγραφή Φαμπιάνο που μέχρι τώρα φαίνεται να του βγαίνει.

Οι Κίτρινοι, βλέποντας τους Μπεναλουάν και Δεληζήση να μην εκπνέουν την ίδια εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν οφείλουν να κοιτάξουν στην ευρωπαϊκή αλλά και λατινική αγορά, προκειμένου να συμπληρώσουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ στο φετινό τους ρόστερ.

Τη στιγμή που οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Γκιτάν βρίσκονται προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς φέρεται να επανεξετάζουν την περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας που έμεινε ελεύθερος από την Οβιέδο.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή, λόγω υπερβολικών οικονομικών απαιτήσεων από την πλευρά του Ισπανού παίκτη.

Στο σήμερα, ο Αρίμπας παρουσιάζεται ξανά ως μία αξιόπιστη και σίγουρη λύση για την αμυντική γραμμή των κιτρινόμαυρων, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στο κάδρο για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα τους, κυρίως παικτών από την Λατινική Αμερική, και μετά το απαραίτητο σκάουτινγκ και τις συζητήσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών αναμένεται να καταλήξουν στον επιλαχόντα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς