26.5 C
Athens

Ο Βέρνμπλουμ ήρθε στον ΠΑΟΚ και ήταν ενημερωμένος για όλα

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο μάλιστα να γνωρίζει πολλές πληροφορίες για την ομάδα

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι εδώ και λίγες μέρες παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος πριν έρθει στη χώρα μας, για να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα, φρόντισε να μάθει ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, τη χώρα μας, το πρωτάθλημά μας, τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικότερα για το πρωτάθλημά μας και την Ελλάδα ρώτησε τους Ματίας Μπιέσμιρ και Μάρκους Μπεργκ. Τόσο με τον Μπιέσμιρ όσο και με τον Μπεργκ διατηρεί άψογες σχέσεις.

Έπειτα για τον ΠΑΟΚ έμαθε από τον Νάτχο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο παρελθόν, ενώ φέτος θα είναι αντίπαλοι. Επιπλέον εκτός από τον Νάτχο, πήρε πληροφορίες και από τον Μάρτεν Μάρτενς, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα ο Βέρνμπλουμ ήξερε πράγματα για την ιστορία του ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα ότι ο σύλλογος έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη. Επίσης είχε μάθει και ορισμένα στοιχεία γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη. Αρχικά τον ήξερε ως Ρώσο, όμως στην πορεία τον ενημέρωσαν ότι είναι Έλληνας από τον Πόντο.

Το εντυπωσιακό μάλιστα ήταν ότι όταν έμαθε τη συγκεκριμένη πληροφορία, φρόντισε να μάθει πράγματα και για τον ποντιακό ελληνισμό. Επίσης να αναφέρουμε ότι επειδή το όνομά του μοιάζει και μπορεί εύκολα κάποιος να το συνδέσει με τον Πόντο, αυτός επέλεξε να βάλει στη φανέλα αντί για το επίθετο, το όνομά του. Δηλαδή θα αγωνίζεται και η φανέλα θα γράφει «Πόντους».

Όσον αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία, ο 32χρονος άσος, μπήκε στη διαδικασία να ψάξει πληροφορίες για εκείνον, καθώς τον είχαν ενημερώσει πως το παιχνίδι του μοιάζει μ’ εκείνο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Κ20.

Γενικότερα ο Σουηδούς φορ φάνηκε ότι δεν ήρθε αδιάβαστος στην Ελλάδα κι επιπλέον έχει όρεξη να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα που συνδέονται με τον ΠΑΟΚ αλλά και τη χώρα που ανήκει ο σύλλογος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς