20.7 C
Athens

«Ο Ράμος πρότεινε να φιλοξενήσει τον Μέσι και την οικογένειά του στο σπίτι του»

Μέχρι χθες, αιώνιοι εχθροί. Από σήμερα, όμως, Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι ζουν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη και σύμφωνα με τα όσα αναγράφει η Παριζιάνικη εφημερίδα «El Pais» δεν αποκλείεται να βρεθούν και κάτω από την ίδια κατοικία, καθώς ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ φέρεται να πρότεινε στον Αργεντινό άσο και την οικογένειά του να μετακομίσουν μαζί του, μέχρι να βρουν κάτι μόνιμο στην πόλη του φωτός.

Η κόντρα τους πάντα θα μας ξυπνάει μνήμες El Clasico είτε στη Μαδρίτη είτε στη Βαρκελώνη. Θα μας πάρει χρόνο να τους συνηθίσουμε στο ίδιο χορτάρι αλλά απ’ ότι φαίνεται οι ίδιοι αντιμετωπίζουν την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση με επαγγελματισμό, όντας σε φιλικό κλίμα.

Μάλιστα σημερινό (12/08) δημοσίευμα της εφημερίδας «El Pais» ήρθε να δώσει άλλο τόνο στο ήδη θερμό καλωσόρισμα του Ράμος στον Μέσι, καθώς στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι ο σπουδαίος Ισπανός αμυντικός πρότεινε στο «Pulga» και την οικογένειά του να μετακομίσουν προσωρινά στο σπίτι του, σε περίπτωση που δυσκολεύονται να βολευτούν στο ξενοδοχείο.

«Αν εσύ και η οικογένειά σου, προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι, παρά σε ξενοδοχείο, τότε μπορείτε να μείνετε στο δικό μου σπίτι», παρουσιάζεται να έγραψε στο μήνυμα του ο Σέρχιο Ράμος.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ συμπληρώνει: «Ο Σέρχιο θαυμάζει και σέβεται τον Λίο πάρα πολύ. Πριν, η κατάσταση ήταν όπως ήταν, τώρα όμως θα τον υπερασπιστεί όσο κανέναν άλλο, αφού είναι στην ομάδα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς