22.7 C
Athens

ΑΕΚ – Βέλεζ: Έρευνα της UEFA μετά από έκθεση του FARE για φασιστικό μήνυμα από παίκτη της Ένωσης

Οι Βόσνιοι έφεραν στο φως την είδηση ότι η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα, μετά από σχετική έκθεση του FARE, σχετικά με τον αν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αγωνίστηκε κόντρα στην Βέλεζ έχοντας τατουάζ με φασιστικό σήμα.

Σύμφωνα με τα μέσα της Βοσνίας, η UEFA αλλά και το δίκτυο που είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (FARE) έχουν αρχίσει τις διαδικασίες έρευνας μετά από σχετικές καταγγελίες, που διαψεύδονται προς το παρόν από την ομάδα της Βέλεζ, για πιθανό περιστατικό φασισμού στον πρόσφατο αγώνα της Ένωσης με τη βοσνιακή ομάδα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα «radiosarajevo.ba», ο Όγκνιεν Βράνιες έχει τατουάζ τον φασίστα ηγέτη των Τσέτνικ, Μόμτσιλο Τζούγιτς, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία εις βάρος του από τις αρμόδιες αρχές ή κάποιο μέλος των Βόσνιων.

Από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτές τις φήμες και έχουν πλήρη άγνοια για το συγκεκριμένο ζήτημα που προέκυψε από το πουθενά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς