20.5 C
Athens

Πόλο: Θύμα κλοπής ο Αργυρόπουλος – Είχε μαζί του το ασημένιο μετάλλιο!

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών επέστρεψε την Τετάρτη (11/8) από το Τόκιο, γνωρίζοντας την αποθέωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ωστόσο, όταν τελείωσε η μίνι γιορτή που είχε στηθεί, ο Έλληνας πολίστας έζησε μία δυσάρεστη περιπέτεια. Μόλις πέντε ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και του αφαίρεσαν πολλά προσωπικά αντικείμενα, αλλά ευτυχώς είχε πάρει μαζί του το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο και γλίτωσε!

Ο Αργυρόπουλος συνάντησε τους δικούς του ανθρώπους, έχοντας όλα τα πράγματά του στο αυτοκίνητό του. Αναμνηστικά από το Τόκιο, τα δώρα των διοργανωτών, όπως το κινητό που πήραν οι αθλητές από τους Ιάπωνες και άλλα. Στο διάστημα που βρισκόταν στους δικούς του, παραβιάστηκε το αυτοκίνητό του και άγνωστοι τού αφαίρεσαν όλα τα αντικείμενα που είχε στο όχημα. Ο 25χρονος διεθνής παίκτης κατέθεσε στην Ασφάλεια και ελπίζει ότι η Αστυνομία θα μπορέσει να βρει τα πράγματά του, τα οποία εκλάπησαν από αγνώστους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς