17.3 C
Athens

Κατέκτησε το Culemborg Cup η Κ20 του ΠΑΟΚ

Η Κ20 του ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Culemborg Cup, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας

Η Κ20 συμμετείχε στο Culemborg Cup και κατάφερε να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο κόντρα στην Μπρέντα. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1, το ίδιο και η παράταση. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 4-1.

Πλέον η Κ20 του ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, οι οποίες αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου για την φάση των ομίλων το Σάββατο (18.08) κέρδισαν την Κούλεμποργκ με 3-0, την Ντεν Μπος με 1-0 και την Ντορντρέχτ με 1-0, ενώ την Κυριακή (19.08) ξεκίνησαν την ημέρα του με νίκη επί της Ντε Γκράαφσαπ με 3-1 και λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπρέντα, σε παιχνίδι που ολοκλήρωσαν με εννιά παίκτες εξαιτίας αποβολών των Τάχατου και Μανιώτη.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 4-0 τη Ρόντα, ενώ στον τελικό βρήκε στο δρόμο του και πάλι την Μπρέντα. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1, με τον Δικέφαλο να επικρατεί στα πέναλτι με 4-1 και να κατακτά το τρόπαιο.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με τέσσερα γκολ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Χρήστος Ταλιχμανίδης, Συμεών Παπαδόπουλος, Γιώργος Δούμτσης, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Ζήσης Χατζηστραβός, Γιώργος Τζοβάρας, Αναστάσιος Μελετίδης, Μάριος Τσαούσης, Αντώνης Γαϊτανίδης , Θεοχάρης Τσιγγάρας, Σεραφείμ Μανιώτης, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Ιωάννης Μιχαηλίδης, Απόστολος Διαμαντής, Δημήτρης Θεοχαρίδης, Πέτρος Καλουτσικίδης, Δημήτρης Πανίδης, Ευστάθιος Τάχατος, Χρήστος Βουτσάς, Αγγελος Μουτζούρης.

Την  αποστολή συνοδεύουν οι: Πάμπλο Γκαρσία, Miroslav Sznaucner, Κώστας Ιωσηφίδης, Daniel Bigas, Χρήστος Τερζανίδης, Βαγγέλης Μπαμπάτσης, Θεοχάρης Κομσής, Γιάννης Αμπατζίδης, Βασίλης Πετρόπουλος, Κώστας Βούρτσης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς