23.2 C
Athens

ΟΦΗ: Στην Εθνική Συρίας ο Ουές

Στην Εθνική Συρίας κλήθηκε για πρώτη φορά ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο 23χρονος αμυντικός θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σε περίπτωση που ο Ουές, που έχει διπλή υπηκοότητα και είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας, φορέσει τη φανέλα της Συρίας σε επίσημο παιχνίδι, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική ανδρών της χώρας μας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, από τις 21 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Ιράν (2/9) και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (7/9). Να σημειωθεί ότι ο Ουές ο οποίος έχει αγωνιστεί με την Εθνική U21 της Ελλάδας, καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Συρίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς