20.7 C
Athens

Επίσημη η μεταγραφή του αιώνα: Στην Παρί με «χρυσό» συμβόλαιο ο Μέσι!

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί γεγονός. Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος βρίσκεται από σήμερα (10/08) το πρωί στην γαλλική πρωτεύουσα και μέχρι το βράδυ πρόλαβε να βάλει την υπογραφή στο νέο «χρυσό» συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Παριζιάνοι, με το οποίο θα γίνει πλουσιότερος κατά 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Ο Μέσι, αφού χαιρέτησε το πλήθος (πάνω από 500 άτομα) που συγκεντρώθηκε για να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο «Borges» και πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία ανακοινώθηκε και επίσημα από την Παρί, κάνοντας τα πρώτα «τσαλιμάκια» στο χορτάρι του Παρκ Ντε Πρενς.

Η μεταγραφή του αιώνα στο ποδόσφαιρο. Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε και οριστικά τα αγαπημένα του Μπλαουγκράνα και πλέον θα αγωνίζεται στο πλάι των Νεϊμάρ-Εμπαπέ σε μία επιθετική τριάδα που… τρομάζει!

Από πόλη του φωτός, σε πόλη του Μέσι. Το Παρίσι κινείται στους ρυθμούς του Αργεντίνου και η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα το πιο χρυσό (από κάθε άποψη) deal της ιστορίας της, ντύνοντας τον 34χρονο σούπερ σταρ στα χρώματα της.

2 χρόνια με οψιόν για έναν ακόμη. Αυτό είναι το συμβόλαιο στο οποίο έβαλε την πολύτιμη και πολυπόθητη υπογραφή του ο Μέσι, που θα αγωνίζεται με το «30» ξανά στην πλάτη, όπως και στην πρώτη του σεζόν στη Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2004-05.

https://athlosnews.gr/pari-pire-to-30-o-mesi-i-proti-toy-volta-sto-park-nte-prens-vid/

«Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ό,τι αφορά το σύλλογο ταιριάζει με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χτιστεί κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ Ντε Πρενς», ανέφερε στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παρί ο Μέσι.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Παρί Νάσερ Αλ Κελαϊφί δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να ενισχύσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε αυτόν και την οικογένειά του στο Παρίσι. Δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότατο επίπεδο και να κερδίζει τρόπαια. Φυσικά, η φιλοδοξία μας ως σύλλογος είναι να κάνουμε το ίδιο. Η προσθήκη του Λίο στο κορυφαίου επιπέδου ρόστερ μας δίνει συνέχεια σε μία στρατηγική και επιτυχημένή μεταγραφική περίοδο για το σύλλογο. Με επικεφαλής τον φανταστικό προπονητή και το επιτελείο του, ανυπομονώ η ομάδα να γράψει ιστορία μαζί με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο».

Το πρώτο βίντεο παρουσίασης του Μέσι από την Παρί μέσα από το εντυπωσιακό Παρκ Ντε Πρενς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς